No option to set a new FAQ active.

In this board you can talk about general questions about phpMyFAQ

Moderator: Thorsten

Post Reply
jazcyk
Posts: 385
Joined: Wed Sep 07, 2005 1:32 pm

No option to set a new FAQ active.

Post by jazcyk » Fri Oct 15, 2010 2:20 pm

Also this bug affects both 2.5 and 2.6

When creating a new FAQ there is a 'radiobutton' *NO (and no *YES option) that decides if the new FAQ is active or not. I cannot set it active from the backend but will have to edit the database replacing the string 'no' with 'yes'.

Maybe theh 'radiobutton' should be a 'checkbox' instead?

Thorsten
Posts: 14781
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: No option to set a new FAQ active.

Post by Thorsten » Fri Oct 15, 2010 6:14 pm

Hi,

a permission is missing for your user. You can set it in the user admin backend.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

jazcyk
Posts: 385
Joined: Wed Sep 07, 2005 1:32 pm

Re: No option to set a new FAQ active.

Post by jazcyk » Fri Oct 15, 2010 6:31 pm

What permission? Where? How?

Are you afraid of words? :-(


I am not able to understand how I should be able to do from 'the administrative backend' as I am already logged in as a user with full admin privileges.

Thorsten
Posts: 14781
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: No option to set a new FAQ active.

Post by Thorsten » Fri Oct 15, 2010 6:39 pm

Hi,

please take look at that:
Bildschirmfoto 2010-10-15 um 19.37.36.png
We added this permission in 2.6.0, it may be missing for you.

bye
Thorsten
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

jazcyk
Posts: 385
Joined: Wed Sep 07, 2005 1:32 pm

Re: No option to set a new FAQ active.

Post by jazcyk » Sat Oct 16, 2010 1:18 pm

Ok .. I guess you added more privileges in 2.0 or 2.5 and they were not automatically granted. Now solved. Nhanks.

Thorsten
Posts: 14781
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: No option to set a new FAQ active.

Post by Thorsten » Sat Oct 16, 2010 2:03 pm

Hi,

great to see it's now working. :-)

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply