Search found 15345 matches

by Thorsten
Tue May 17, 2022 3:12 pm
Forum: Bug reports
Topic: Interne Links via Editor nicht auswählbar
Replies: 3
Views: 286

Re: Interne Links via Editor nicht auswählbar

Hi,

in der kommenden Version 3.1.5 ist er gefixt.

bye
Thorsten
by Thorsten
Mon May 16, 2022 7:13 am
Forum: General discussions
Topic: After upgrade, access for all users are disabled in Edit/New Faq
Replies: 6
Views: 389

Re: After upgrade, access for all users are disabled in Edit/New Faq

Hi,

can you send me or post the errors here?

I think the upgrade process didn't ran correctly.

bye
Thorsten
by Thorsten
Sun May 15, 2022 1:33 pm
Forum: General discussions
Topic: After upgrade, access for all users are disabled in Edit/New Faq
Replies: 6
Views: 389

Re: After upgrade, access for all users are disabled in Edit/New Faq

Hi,

can you please upgrade to 3.1.4 first as the v3.0 series is out of support as well.

bye
Thorsten
by Thorsten
Tue May 03, 2022 8:35 am
Forum: Bug reports
Topic: Interne Links via Editor nicht auswählbar
Replies: 3
Views: 286

Re: Interne Links via Editor nicht auswählbar

Hi,

ja, da ist ein Bug, ich fixe ihn.

bye
Thorsten
by Thorsten
Thu Apr 28, 2022 6:03 am
Forum: Bug reports
Topic: Suche nach ID
Replies: 10
Views: 906

Re: Suche nach ID

Hi,

kannst du mal bitte alle Queries, die du im DEBUG Mode siehst, hier posten? Danke!

bye
Thorsten
by Thorsten
Sun Apr 10, 2022 10:44 am
Forum: General discussions
Topic: LDAP query failed
Replies: 20
Views: 5698

Re: LDAP query failed

Hi,

German and English are okay, English is always better.

I tested the LDAP/AD functionality with this Docker container: https://github.com/dwimberger/ldap-ad-it, I posted my configuration, maybe you could try that, too. Just to be save that's not a configuration or network issue.

bye
Thorsten
by Thorsten
Wed Apr 06, 2022 8:25 am
Forum: General discussions
Topic: LDAP query failed
Replies: 20
Views: 5698

Re: LDAP query failed

Hi,

additionally, can you try to disable the memberOf filter?

bye
Thorsten
by Thorsten
Wed Apr 06, 2022 8:22 am
Forum: General discussions
Topic: LDAP query failed
Replies: 20
Views: 5698

Re: LDAP query failed

Hi,

if you turn debug on you should see the errors in the error log of your AD. Do you might have weird special characters in your password?

bye
Thorsten
by Thorsten
Tue Apr 05, 2022 4:53 pm
Forum: General discussions
Topic: LDAP query failed
Replies: 20
Views: 5698

Re: LDAP query failed

Hi Olly,

what do you use as username?

bye
Thorsten
by Thorsten
Sat Apr 02, 2022 2:47 pm
Forum: Bug reports
Topic: attachments phpmyfaq 3.1.1
Replies: 7
Views: 1159

Re: attachments phpmyfaq 3.1.1

Hi, I fixed the LDAP / AD issue. Please use this code for the LDAP class: https://github.com/thorsten/phpMyFAQ/blob/3.1/phpmyfaq/src/phpMyFAQ/Ldap.php My config/ldap.php file looks like: $PMF_LDAP['ldap_server'] = 'ldap://192.168.2.163'; $PMF_LDAP['ldap_port'] = 10389; $PMF_LDAP['ldap_user'] = 'uid=...
by Thorsten
Sat Apr 02, 2022 2:47 pm
Forum: General discussions
Topic: LDAP query failed
Replies: 20
Views: 5698

Re: LDAP query failed

Hi, I fixed the LDAP / AD issue. Please use this code for the LDAP class: https://github.com/thorsten/phpMyFAQ/blob/3.1/phpmyfaq/src/phpMyFAQ/Ldap.php My config/ldap.php file looks like: $PMF_LDAP['ldap_server'] = 'ldap://192.168.2.163'; $PMF_LDAP['ldap_port'] = 10389; $PMF_LDAP['ldap_user'] = 'uid=...
by Thorsten
Sat Apr 02, 2022 10:26 am
Forum: Bug reports
Topic: Suche nach ID
Replies: 10
Views: 906

Re: Suche nach ID

Hi,

das ist die Query, die bei der Suche nach der Solution ID genutzt wird: https://github.com/thorsten/phpMyFAQ/bl ... p#L96-L117

bye
Thorsten
by Thorsten
Wed Mar 30, 2022 1:30 pm
Forum: Bug reports
Topic: Suche nach ID
Replies: 10
Views: 906

Re: Suche nach ID

Hi,

nur die Zahl, der Check versucht bei ganzzahligen Werten im Suchfeld nach der Solution ID

bye
Thorsten
by Thorsten
Wed Mar 30, 2022 1:30 pm
Forum: General discussions
Topic: Error when creating a PDF from a single faq
Replies: 4
Views: 699

Re: Error when creating a PDF from a single faq

Hi,

I'll fix that, here's the bug issue: https://github.com/thorsten/phpMyFAQ/issues/2082

bye
Thorsten